Nezaradené

GIGI OXYGEN PRIME

Kyslík je zdrojom života a hlavná sila zodpovedná za bunkovú obnovu. Vplyvom narušeného životného prostredia, zlých návykov, stresu dochádza k hypoxii dermy. Výsledkom je spomalenie všetkých metabolických procesov, zníženie enzymatickej aktivity čo vedie k starnutiu pleti. Rozvíjajú sa degeneratívne zmeny v oblasti dermo‐epidermálneho rozhrania , ktoré zohráva kľúčovú úlohu pre výmenu kyslíka, živín a odpadových látok medzi dermis a avaskulárnou epidermis. Teda toto je kľúčové miesto pre zachovanie mladistvého vzhľadu pokožky. S pribúdajúcim vekom dochádza aj k zrýchleniu deštrukcie kolagénu, zníženiu aktivity bunkového delenia a vlhkosti pokožky. Pokožka sa stáva suchou, devitalizovanou, povädnutou so sieťou vrások rôznej hĺbky.

GIGI Cosmetic Laboratories vyvinuli líniu OXYGEN PRIME, ktorá je výsledkom najnovšej biotechnológie a vedeckého výskumu v oblasti omladenia pleti a prevencii starnutia kože. High‐tech produkty línie OXYGEN PRIME cielene pôsobia v oblasti dermo epidermálneho rozhrania. Aktivizujú bunkové dýchanie a metabolickú aktivitu kože zníženú v dôsledku agresívnych faktorov životného prostredia a starnutia. Menia vlastnosti bunkovej membrány,zvyšujú permeabilitu biologicky aktívnych látok, ktoré zabezpečujú aktívnu syntézu kolagénu. Posilňujú steny ciev pre obnovu mikrocirkulácie. Vytvárajú ideálne podmienky pre bunkové delenie a diferenciáciu.

Unikátna synergická kombinácia štyroch hlavných aktívnych ingrediencií:

  • fyziologicky stimuluje a regeneruje jednotlivé štruktúry pokožky a extracellulárnu matrix,
  • účinne okysličuje a hydratuje pokožku,
  • znižuje hĺbku vrások

AKTÍVNE INGREDIENCIE:

Perfluorodecalin ‐ nosič kyslíka, ktorý významne zrýchľuje  jeho výmenu. Zvýšená hladina kyslíka v koži zrýchľuje metabolické procesy a tok energie medzi bunkami, zvyšuje mikrocirkuláciu, upokojuje, eliminuje začervenanie, urýchľuje hojenie a významne redukuje stredne hlboké a hlboké vrásky a zároveň pôsobí preventívne proti ich vzniku.

Matrixyl 3000TM (Palmitoyl Pentapeptid) ‐ signálne peptidy stimulujúce syntézu makromolekúl spojivového tkaniva (kolagén, elastín, fibronektín, glykoaminoglikany). Má protizápalové a antioxidačné účinky. Podporuje hojenie.

Sepilift TM ((Phosphatidylethanolamin Hydroxyproline) ‐ aminokyseliny rastlinného pôvodu, ktoré posilňujú a zvlhčujú pokožku, bránia endogénnej syntéze MMP (enzýmov zodpovedných za zničenie kolagénových vláken) a stimuluje syntézu TIMP (prírodné inhibítory enzýmov, ktoré deštruujú matrix), stimuluje syntézu laminínu. Výsledkom je vynikajúci liftingový účinok.

Taurín (Taurine) ‐ neesenciálna aminokyselina zvyšujúca odolnosť kožných buniek voči oxidačnému stresu a voľným radikálom. Udržiava optimálnu vlhkosť kožných buniek.

Bambucké maslo, sójové proteíny ‐ obnova kožnej bariéry, regenerácia pokožky.

Kyselina hyaluronová, kyselina mliečna, aminokyseliny, urea, extrakt z morských rias ‐ optimálna hydratácia a lifting pokožky.

Vitamín E, BHT, extrakt z hrabu obyčajného ‐ inaktivácia voľných radikálov, posilnenie steny ciev, ochrana pred predčasným starnutím.

Skvalén, alantoín, panthenol ‐ zjemnenie, upokojenie a hojenie pokožky.

VÝSLEDKY TERAPIE OXYGEN PRIME:

  • Obnova štruktúr kože
  • “Vyplnenie” vrások
  • Uľahčenie prieniku biologicky aktívnych látok do kože
  • Normalizácia metabolizmu v koži
  • Hĺbková a dlhotrvajúca hydratácia pokožky
  • Redukcia vrások a ochabnutia pleti
  • Posilnenie epidermálnej kožnej bariéry
  • Ochrana a posilnenie extracellulárnej matrix
  • Zlepšenie mechanických vlastností pokožky tonusu a turgoru
  • Urýchlenie regeneračných pochodov a zlepšenie stavu pleti

Mohlo by sa vám tiež páčiť...